Constructive Thinking Logo

Case studies

Listed House - Cheshire

Listed House - Cheshire

Our brief was to extend and alter the rear part of a Listed House in Cheshire, giving a reconfigured and optimised layout with a better connection to the garden at the rear.  This has been lived in for 12 months prior to our taking our photographs and as you can see everything is weathered in nicely - almost like its always been there.

View project
Constructive Thinking Office Fit-out

We're In..!

We have just moved into our new office... and we're really happy with it :0D

If you'd like to come in and have a look, drop us a line and make an appointment

View project
kitchen interioir

Internal Alterations Project

We were appointed as Architects to reconfigure the inside of an existing cottage.

View project